Trainingen

Mediation-trainer

Naast mijn werk als mediator en advocaat geef ik ook diverse trainingen op mijn vakgebied. De combinatie tussen het zelf uitoefenen van mijn vak en anderen daarin meenemen, maakt mijn werk afwisselend en bijzonder inspirerend.

Ik ben als mediation-trainer verbonden aan het Centrum voor Conflicthantering (CVC) in Haarlem en daarnaast verzorg ik voor ICM een aantal keer per jaar de mediationopleiding. Voor het Studiecentrum Rechtspleging (SSR) mag ik binnen de rechterlijke macht training geven over verwijzen naar mediation.

Workshops arbeidsrecht en mediation

Daarnaast geef ik allerlei workshops op het raakvlak van arbeidsrecht en mediation, onder meer met samenwerkingspartners Verander Groep uit Capelle aan den IJssel en Maatwerk Arbeidsadvies uit Sassenheim. Voor advocatenkantoren ontwikkelde ik een workshop over de rol van de advocaat in mediation.

Een perfecte combinatie

Ik heb veel plezier in het trainen en geloof ook in de kracht van de disciplines naast elkaar: een goede trainer dient zelf ook te beschikken over een ruime praktijkervaring. En andersom maakt het trainen mij weer tot een betere mediator en advocaat. Door continue met je vak bezig te zijn en in contact te komen met vaak hele inspirerende deelnemers aan de trainingen. Een perfecte combinatie die mij veel energie geeft.