Advocatuur

Arbeidsrecht

Al sinds mijn start in de advocatuur in 1998 heb ik mij in het arbeidsrecht gespecialiseerd. Dat maakt mij tot professionele sparringpartner voor mensen die zich geconfronteerd zien met lastige opgaven en dreigende conflicten. Ik vind het mooi om cliënten aan de voorkant te adviseren over hun juridische positie en over hoe ze bepaalde zaken zouden kunnen aanpakken. Het gaat me daarbij vooral om wat er wél kan en – minstens zo belangrijk – hoe je daarover communiceert. Want woorden doen ertoe en daar denk ik graag in mee. Daarmee voorkom je conflicten en kunnen partijen met elkaar verder.

Arbeidsmediation

Daarnaast word ik als advocaat gevraagd om partijen in een mediation te begeleiden. Op die manier weten zij zich gesteund aan de mediationtafel en kunnen ze ervan op aan dat ze een advocaat aan hun zijde hebben die precies weet hoe het werkt in mediation. Die hen helpt om met elkaar toe te werken naar de win-win. Zodat het optimale resultaat in de mediation wordt behaald en de onderlinge verstandhouding goed kan blijven.

Registratie

In het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten heb ik het Arbeidsrecht en Arbeidsmediation als rechtsgebieden geregistreerd. Deze registratie verplicht mij elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.